7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange online selskaber tilbyder nu et stort udvalg af fragtformer. En der er meget almindelig er for nærværende levering til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså meget let, samt i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du bør også afveje for og imod at få varerne sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Leveringstypen bliver i mange tilfælde en kende mere omkostningsfuld, men endda i høj grad nem. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du opholder dig med kort afstand til online shoppens tilholdssted.

En masse online butikker garanterer dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, hvilket beroer på at transaktionen gennemføres inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen ud af døren forinden de pakkeansatte tager hjem.

Nogle enkelte internet handler lover portofri levering, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden kunne du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket mange gange – uanset om du er tæt på Hørsholm, Haderslev eller Bramming – er at få bragt varerne til et afhentningssted.

Ultra fleksibelt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser

Det er efterhånden ultra ukompliceret for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra diverse internet butikker i Danmark og derfor har flere internet virksomheder fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på deres varer – til børn og babyer, og endvidere også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange yde gebyrfri levering.

Derfor kan det stadigvæk vise sig indbringende at udforske et par forskellige internet firmaer efter udsalg inden du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris.

Man skal alligevel være opmærksom på, at ifald en forhandler på nettet reklamerer en vare til en salgspris der virker utopisk fordelagtig, kunne det for det meste være et faresignal om en uægte e-butik. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, der redder dig som køber overfor fup outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale betalingen af flere omgange.

Før folk bestiller hos en e-shop kan de for at være på den sikre side kigge på shoppens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke særlig interessant.

En nemmere løsning kunne måske være at granske om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, eftersom det burde være en indikation om at e-handlen tilslutter sig dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen nu og da evalueres af eksperter der er indført i de gældende love. Derudover giver det dig lejlighed til support, når du skulle få problemer som følge af din ordre.

Alverdens former for fragt

Trustpilot forærer dig nogenlunde gode løsninger til at analysere en række aktuelle forbrugeres opfattelser og derved foreslår vi, at du analyserer internet shoppens ratings forinden du shopper.

Facebook fremskaffer endvidere tilpas fornemme genveje til at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed. Desuden ses en række internet varehuse som gør det muligt at nedfælde en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed burde drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Vores website finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en mængde online varehuse eftersom vi markedsfører virksomhedernes produkter, og modtager provision når de brugere vi sender videre realiserer en bestilling.