7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af webbutikker i Danmark udlover til alt held en række forskellige leveringsløsninger. Et hit er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når du har tid. Fragtløsningen er altså ret så smertefri, og ofte endvidere den prisbilligste type af levering.

Du kunne alternativt overveje at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig desværre en smule mere pebret, men ydermere ultra let. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du bor i kort afstand af netshoppens tilholdssted.

Fragttiden kan vise sig at være yderst bestemmende såfremt du skal bruge varerne øjeblikkeligt, så med det formål er det virkelig klogt at du tjekker den anslåede leveringsdato for det vedkommende produkt.

En stor portion netshops i Danmark præsterer 1 dags fragt på utallige produkter, men vær opmærksom på at det forudsætter at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne afsted forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

En række online varehuse yder fragt uden gebyr, men tit gælder det kun hvis du shopper for et fastslået beløb. Som alternativ burde man foretrække den mindst kostelige leveringsform, hvilket mange gange – om du bor ved Aalborg, Sønderborg eller Nivå – vil være at få bragt din pakke til en pakkeshop.

Det anbefales at du gransker online forretningens vurderinger

Det er jo meget overkommeligt for købere at sammenholde priser på flere online varehuse hos www.clicksalg.dk og derfor har langt de fleste forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og ligeledes til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange love fragt uden betaling.

Derfor kan det alligevel blive gunstigt at sammenligne nogle forhandlere på nettet efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.

Man må trods alt være obs på, at når en forretning på nettet afhænder produkter for en udsalgspris som kan virke utopisk fremragende, kan det undertiden være en indikation på en bedragerisk e-forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i en regel, hvilket værner dig imod svindlende internet forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at finansiere prisen over en periode.

Før nogen handler på en e-shop kunne man egentlig se på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er et tegn på at webbutikken efterlever de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen løbende revideres af jurister der forstår reglerne. Desuden giver det dig anledning til assistance, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med din handel.

Ligeledes er det at foretrække at du er klar over de elementære vilkår der kan spille ind i forbindelse med handlen, til eksempel den returrettighed online virksomheden kører med. På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man permanent bevarer sin kvittering på e-mail, således man når som helst kan eftervise sin ordre, uanset om du er på indkøb til en mand eller kvinde.

Den prisbilligste mulighed for levering

Trustpilot tilbyder ultra fremragende chancer for at tyde mange tidligere konsumenters ratings og herved rekommanderer vi, at du sonderer internet forretningens bedømmelser forud for at du handler.

Facebook giver dig lige så vel temmelig fordelagtige genveje til at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt er der mange internet foretagender som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden må drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Denne hjemmeside er annoncefinansieret. Vi har samarbejder med en hel del butikker på nettet da vi promoverer deres produkter, og indtjener provision såfremt de personer vi sender videre udfører en transaktion.

Anvisninger omkring produkter og webshops opdateres rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at tage ansvar for rettelser der er blevet foretaget siden nyligste opdatering af hjemmesidens oplysninger.