7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af internet butikker frembyder nu til dags alverdens metoder til levering. Det mest populære er lige nu at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer dig. Løsningen er altså i høj grad bekvem, og oftest tilmed den mest letkøbte leveringsversion.

Du burde ydermere påtænke at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er i mange tilfælde lidt mere bekostelig, men desuden super smertefri. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men det kræver at du opholder dig i kort afstand af webshoppens lager.

Leveringstiden er naturligvis ret så essentiel i tilfælde af at man skal bruge produkterne inden for kort tid, så derfor er det jo på sin plads at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved det relevante produkt.

Mange online shops reklamerer med dag-til-dag levering på mange varenumre, men som imidlertid er underforstået at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne ordnet inden pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere online virksomheder garanterer fragt uden betaling, men ofte er det påkrævet at man indkøber for en bestemt pris. Desuden bør du overveje den prisbilligste leveringsmanér, der oftest – uafhængig om man opholder sig nær København, Svendborg eller Støvring – vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

Bemærk om internet butikken er godkendt af e-mærket

Det er jo særdeles fleksibelt for alle og enhver at søge sig frem til priser på forskellige webshops og med det motiv har en hel del online shops ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på deres varer – til børn og babyer, lige så vel som til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis fragt.

Men det kan trods alt være tiden værd at se nærmere på enkelte outlets på nettet efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en forretning på nettet sælger bedst i test varer for en pris der anses for himmelråbende beskeden, så bør det tit være et symbol på en bedragerisk online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog en del af en bestemmelse, hvilket sikrer dig som kunde imod falske internet firmaer.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage omkostningerne senere.

Inden folk handler på en netshop kan de i virkeligheden skimme e-butikkens regler, men det er naturligvis ikke særlig morsomt.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere om e-forhandleren er støttet af e-mærket, siden det er en antydning af at e-firmaet imødekommer de gældende danske regler, og at internet shoppen en gang i mellem undersøges af fagfolk som behersker de gældende regler. Desuden får du chance for assistance, såfremt du forvoldes problemstillinger som følge af din ordre.

Yderligere går vi ind for at køberen er vaks omkring de mest essentielle retningslinjer gældende for handlen, som for eksempel den returneringsret internet virksomheden har. I den relation er det tilmed vigtigt, at man altid gemmer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan dokumentere sin bestilling, ligegyldigt om du er på shopping til en herre eller dame.

Monitoreres af fagmænd der har meget erfaring med reglerne

Trustpilot forærer dig super ønskværdige genveje til at udforske en stor portion andre kunders iagttagelser og af den grund er det smart, at du studerer online butikkens anmeldelser før du køber.

Facebook frembyder på samme måde tilpas gunstige chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. I øvrigt ser vi en del e-firmaer hvor det er muligt at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som lige så vel burde anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med et hold af online butikker derved at vi præsenterer deres varer, og tager betaling når den person vi sender videre fuldfører en bestilling.