7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion internet forhandlere yder efterhånden et hav af forskellige muligheder for fragt. En af de mest moderne er nu til dags levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente produkterne når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig i høj grad overkommelig, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringsmanér.

Du burde omvendt tænke over at vælge levering til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Denne viser sig gennemsnitligt en tak mere omkostningsfuld, men derudover super smertefri. Den mest betalelige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men den løsning afhænger af at du opholder dig nær internet webshoppens lager.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særligt aktuel såfremt du absolut skal bruge produktet om kort tid, så derfor er det ret meningsfuldt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering på den vedkommende vare.

Flere forretninger på nettet stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen køres igennem tidligere end et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varen pakket forinden pakkepersonalet får fri.

De unge køber på internet outlets

Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for enhver at sammenholde priser på flere firmaer på nettet og til tak har adskillige online firmaer været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på en række af deres varer – til piger og drenge, og endvidere også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at checke et par internet firmaer efter rabatkoder inden du bestiller, sådan at man er skråsikker på at få den prisbilligste pris.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en forhandler på nettet forhandler deres produkter til salg for en pris der anses for grænseløst tiltalende, så burde det mange gange være en indikation på en bedragerisk shop. Kortbetalinger er trods alt inkluderet i en bestemmelse, hvilket passer på folk imod falske online outlets.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage beløbet i flere bidder.

Forud for at nogen køber hos en online forretning kunne man egentlig sætte sig ind i e-shoppens vilkår, dog er det normalt et omfattende projekt.

En nem løsning kunne være at undersøge om online forretningen er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at webbutikken retter sig efter de danske regler, foruden at e-forhandleren nu og da evalueres af eksperter som forstår lovgivningen. Dette er desuden din genvej til en hjælpende hånd, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit køb.

Det er godt at du evaluerer online butikkens bedømmelser

Trustpilot giver dig fuldstændig relevante muligheder for at tolke adskillige nuværende kunders omtaler og herved støtter vi, at du evaluerer webshoppens kritik forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook bringer dig lignende ret ærlige metoder til at få indblik i netshoppens troværdighed. Tilmed er der nogle internet webshops hvor du kan forfatte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Vores side er finansieret af reklameindtægter. Vi har et fast samarbejde med en stribe e-firmaer og publicerer butikkernes tilbud, og tager kommission for så vidt en af vores besøgende gennemfører en bestilling.