7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-shops yder nu om dage mange forskellige leveringsmidler. En af de mest populære er nu om stunder afhentningssteder, hvor du kan afhente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså ultra let, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør ydermere foretrække at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem en tak mindre prisbillig, men endvidere yderst problemfri. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, som desværre kræver at du opholder dig i kort afstand af e-butikkens adresse.

Fragttiden er naturligvis temmelig udslagsgivende i tilfælde af at vi behøver produktet lige om lidt, så herved er det virkelig væsentligt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved den relevante vare.

Temmelig mange internet selskaber giver løfte om levering på næste hverdag på massevis af produkter, men som imidlertid er påkrævet at ordren indsendes før et givent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet før logistikpersonalet drager hjemad.

En række internet firmaer garanterer fragt uden betaling, men typisk er det kun gældende hvis man indkøber for en bestemt sum. I øvrigt skal du vælge den mest letkøbte leveringsform, der oftest – om man er nær Roskilde, Frederikshavn eller Brande – vil blive at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

Antal dages levering er jo virkelig afgørende

Det har vist sig at være ultra let for alle at analysere priser hos forskellige internet forhandlere i Danmark og ergo har utallige internet virksomheder set sig nødsaget til at reducere priserne på deres varer – til piger og drenge, og ligeså til voksne – drastisk, og endda nogle gange byde på levering uden betaling.

Det kan dog stadigvæk blive lønsomt at sammenligne enkelte internet firmaer efter rabatkoder før du handler, så man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en løsning fra fx ViaBill, når du gerne vil finansiere betalingen i flere bidder.

Forud for at folk shopper hos en shop på nettet burde man uden tvivl læse deres handelsbetingelser, dog er det undertiden et omfattende projekt.

Et nemt alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et sympol på at webshoppen accepterer de danske retningslinjer, foruden at internet forhandleren ofte undersøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglerne. Desuden får du anledning til bistand, for så vidt du skulle få vanskeligheder med din shopping. Få mere at vide.

Udover dette anbefaler vi at man er vaks omkring de mest vitale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet, fx den returneringsret e-forretningen lover. Derfor er det desuden afgørende, at man altid beholder sin ordrekvittering, så man når som helst kan bevidne sin bestilling, om man er på udkig efter et produkt til en kvinde eller mand.

Internethandel sker på tablets

Trustpilot fremskaffer ultra gunstige løsninger til at evaluere mange øvrige forbrugeres tanker og på grund af dette er det godt, at du udforsker online shoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder lignende de facto sikre genveje til at få indsigt i e-firmaets popularitet. I øvrigt møder vi endda online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at notere en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde bør udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Websitet finansieres af annoncer. Vi samarbejder med en lang række netbutikker hvori vi markedsfører deres tilbud, og indtjener honorar forudsat en af vores besøgende realiserer en handel.