7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere online forhandlere frembyder nu om dage et hav af forskellige fragtmetoder. En af de mest almindelige er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når det passer ind i din kalender. Denne er jo virkelig gnidningsløs, og ofte derudover den mindst kostelige fragtløsning.

Du bør lige så vel afveje for og imod at vælge levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig uheldigvis lidt dyrere, men desuden rigtig simpel. Den mest betalelige løsning er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo beroer på at du er nærved e-butikkens adresse.

Adskillige forretninger på nettet reklamerer med 1 dags levering på en række af deres produkter, men det er regnet ud fra at orden realiseres forud for et givent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ordnet før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Den prisbilligste leveringsmanér

Det er ret smertefrit for købere at søge sig frem til priser på forskellige netshops hos www.dor.dk og af den grund har flertallet af e-butikker set sig tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på deres produkter – til piger og drenge, og tillige også til voksne – enormt, og endda nogle gange byde på levering uden betaling.

Det kan stadigvæk blive indbringende at besigtige en række online selskaber efter udsalg før du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.

Forud for at nogen bestiller på en shop på nettet kunne de uden tvivl kigge på shoppens betingelser, dog er det ofte ikke særlig morsomt.

En anden løsning kan være at granske hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en påvisning af at internet butikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at webbutikken løbende kontrolleres af eksperter som kender til vilkårene. Desuden får du anledning til at få bistand, ifald du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din shopping.

Det er smart at du eftergår webshoppens omtaler

Trustpilot frembringer stort set stabile genveje til at efterforske en række forhenværende brugeres vurderinger og derved er det prisværdigt, at du besigtiger internet webshoppens bedømmelser inden du køber.

Facebook tilbyder tilsvarende i højeste grad passelige genveje til at få et kig ind i internet shoppens popularitet. Foruden det ser vi nogle online selskaber i Danmark hvor det er muligt at registrere en omtale af købsoplevelsen, som også må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en mængde e-butikker hvor vi promoverer butikkernes varer, og indkasserer betaling hvis vores besøgende gennemfører en bestilling.

Viden om tilbud og online varehuse værnes om tit, men vi påtager os intet ansvar for ændringer der kan være realiseret siden vi senest opdaterede vores data.